Sportfack

 

”För de som vill bli vinnare i sportbranschen”
Martin Willners, chefredaktör på Sportfack.

Sportfack är sportbranschens tidning och tungt förankrad hos sportbranschens handlare, leverantörer och kedjor. Den redaktionella inriktningen omfattar bevakning av trender, produkter, mässor och nyheter liksom butiksintressanta områden som exponering, ekonomi, juridik och marknadsföring.

Sportfack ska skapa produkter och tjänster som är till nytta i branschens dagliga verksamhet av inköp, försäljning och marknadsföring. Den redaktionella idén är att lyfta fram de goda exemplen så att branschen kan lära sig av de som gjort något extra bra.

Produkterna
Tidningen Sportfack - utkommer med 12 nr per år med nyheter, produkter, trender, intervjuer och fakta om sportbranschen.

Våra businessbilagor - utkommer sex gånger per år och lyfter fram viktiga segment i sportbranschen som cykel, golf och vintersport. Bilagor som ska ha ett sparvärde för butikens säljare och inköpare. Distribution tillsammans med Sportfack.

Branschguiden Sportregistret - utkommer årligen med presentation av branschens aktiva leverantörer. Senaste Sportregistret var på 228 sidor i A5-format.

I Sportregistret kan butiker söka efter varumärke eller produktgrupp och få all info om leverantören. Sportregistret skickas ut till alla Sportfacks prenumeranter i januari varje år. Dessutom delas det ut till besökarna på Swesport. Sportregistret finns även på Sportfacks hemsida och länkas ihop med redaktionellt material. Varje månad har vi ca 15 000 sidvisningar i Sportregistret.

Hemsidan www.sportfack.se är ett forum för den svenska sportbranschen med löpande nyhetsrapportering om och för branschen. Dagligen uppdateras nyheter, artiklar och platsannonser. Sportregistret med sökfunktion för leverantörer, varumärken och produktgrupper. Sidan är kontrollerad av KIA som uppdaterar besökssiffror varje vecka. Idag har vi i snitt 8 000 unika besökare i veckan. För senaste uppgifter om besökare se www.annons.se

Sportfacks nyhetsbrev skickas ut varje fredag. Nyhetsbrevet innehåller veckans nyheter, aktuella platsannonser och tips om intressanta artiklar www.sportfack.se/nyhetsbrev/

Chefredaktör/ansvarig utgivare: Martin Willners            
                
www.sportfack.se

 

Egmont Tidskrifter

Företagsinformation
Egmont Tidskrifter AB
Org.nr: 556025-7502
Gemensam växel: 08-692 01 00

Huvudkontor Stockholm

(Pyramidvägen 7)
169 91 Solna

Malmö
(Skeppsgatan 9)
205 07  Malmö

Åre
(Årevägen 55)
830 13  Åre