Egmont Tidskrifter Koncept

 

Vi på Egmont Tidskrifter Koncept arbetar med förlagets varumärken för att stärka dem på nya plattformar och i nya kanaler. Våra huvudsakliga verksamhetsben är event och läsarresor. Vill du nå våra målgrupper på nya sätt hjälper vi dig att hitta rätt vägar.

Vi erbjuder färdiga koncept där vi kan integrera och aktivera ert varumärke, vi kan även skräddarsy nya koncept och arrangera evenemang utifrån era behov.

Vill du arbeta tillsammans med oss, eller har frågor eller idéer kring vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta oss!

Emelina Lindberg Filippopoulou
Chef Koncept
Egmont Tidskrifter Koncept
emelina.lindberg@egmont.se 
08-692 66 99


Några av våra event 

Grand Travel Award
Resebranschens egen Oscarsgala firade i år 20 år på Grand Hotel i Stockholm. Galan arrangeras av Travel News och är ett hejdundrande kalas med 700 gäster. Dagen inleds med Travel News Studio där branschens absoluta toppar samlas för att lyssna på välkända och kunniga föreläsare. På kvällen hyllas rese- och turistnäringens duktigaste aktörer, framröstade av 1200 personer på resebyråer och i övriga resebranschen.

Länk till www.grandtravelaward.se

För mer information
Emelina Lindberg
emelina.lindberg@egmont.se
08-692 66 99

Golf Digest Trophy
Golf Digest Trophy är en av Sveriges största golftävlingar och spelas på 40 utvalda klubbar runt om i landet. Tävlingen samlar över 4 000 deltagare varje år och pågår mellan juni och september. Golf Digest organiserar nu tävlingen för 11:e året i rad och ambitionen är att förstärka och fördjupa tävlingens kärna.

Länk till www.golfdigesttrophy.se

För mer information
Erik Flygt
erik.flygt@egmont.se
08- 692 01 00


Fjällfest
Högt upp i fjällen vid Storulvåns fjällstation samlar Utemagasinet de som älskar ett helt annat uteliv än vissa andra. Under fyra dagar i april fyller vi dagarna med vackra toppturer, njutarturer i dalgångarna, kurser i fartfylld snow-kiting, fotografering, snö- och lavinkunskap med mera. Allt i området runt Storulvån och Sylarna. På kvällarna lyssnar vi till Sveriges främsta äventyrare, njuter i bastun och av mat och vin.

Länk till www.fjallfest.se

För mer information
Emelina Lindberg
emelina.lindberg@egmont.se
08-692 66 99

Wheels Nationals 
Wheels Magazine arrangerar Sveriges största och bästa träffar för de som älskar USA-bilar. Vi arrangerar fem träffar årligen från Malmö i syd till Umeå i norr och sammanlagt lockar dessa träffar över 30 000 besökare och vi blir fler för varje år. Bilarna och motorcyklarna är hjärtat i hobyn och att förena alla människor som delar det intresset är otroligt roligt.

Länk till www.wheelsnationals.se 

För mer information
Erik Flygt
erik.flygt@egmont.se
08-692 01 00

 

 

Egmont Tidskrifter

Företagsinformation
Egmont Tidskrifter AB
Org.nr: 556025-7502
Gemensam växel: 08-692 01 00

Huvudkontor Stockholm

(Pyramidvägen 7)
169 91 Solna

Malmö
(Skeppsgatan 9)
205 07  Malmö

Åre
(Årevägen 55)
830 13  Åre